Közhasznú AlapítványBELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációNagyréti Erdei Iskola Közhasznú Alapítvány

A 2002-ben - sportszövetségek, egy környezetvédelmi egyesület és egy magánszemély jóvoltából - létrehozott alapítvány célja hogy előmozdítsa a környezet- és természetvédelemre, valamint a magyar hagyományokra nyitottabb társadalom felépítését.
Az alapítvány két fő tevékenysége: erdei iskola működtetése illetve konferenciák szervezése a vidékfejlesztés témakörében.
A Nagyréti Erdei Iskola Közhasznú Alapítvány tevékenysége:

Iskoláskorú gyermekek hétvégi és szünidei szabadidejének aktív, értelmes, eltöltése, a természet és állatszeretetre, egészséges életmódra, a környezet megóvására, védelmére nevelés elősegítése, természetes környezetben.
Az alapítvány iskolák részére erdei kirándulásokat szervez a természetben, az élővilág még közvetlenebb megismerésére, szakemberek bevonásával. Erdei klubot működtet játékos oktatással, sporttevékenységek szervezésével a szabadban.

Erdei Iskola működtetésével, különböző programokkal a gyermekeket, iskolásokat kívánjuk segíteni, hogy szabadidejükben a természet szeretetére, az egészséges életmódra, a környezet megóvására figyeljenek, a hétvégéket, a szünidőt sporttal, kirándulással, könnyed játékos tanulással töltsék.
A konferenciák az ország különböző régióiban, a helyi adottságok figyelembe vételével kívánja segíteni a szűkös keretből gazdálkodó önkormányzatokat elméleti és gyakorlati útmutatással, kiváló előadók és szakemberek bevonásával..A konferencia-sorozatot több sikeres vidékfejlesztési konferencia előzte meg az elmúlt években.Alapítók: Budapesti Karate Szakszövetség, Magyarországi Zöldkereszt Egyesület, Magyarországi JKF. Goju Kai Karate Szövetség, Balogh Jenő.


Honlapkészítés